KOCAELİ / GEBZE - Gebze 23 Nisan Bilim ve Sanat Merkezi

"Bilim ve Sanat Merkezleri Duygu Gelişimini Destekleme Psikoeğitim Programı"

Kurumumuz Rehber Öğretmeni Melek CANDEMİR , Destek 1 ve Destek 2 gruplarına 7 hafta boyunca Özel Eğitim ve Rehberlik Hizmetleri Genel Müdürlüğü tarafından düzenlenmiş "Bilim ve Sanat Merkezleri Duygu Gelişimini Destekleme Psikoeğitim Programı" nı uygulamıştır.Bu programın amacı;öğrencilerin kendi duyguları ile birlikte başkalarının duygularını tanıma, kişiler arası ilişkilerde uyum ve esneklik göstermeleri ,empati kurma, duygularını kontrol etme ve geleceğe dair iyimser olmalarıdır.Ayrıca kurumumuz öğretmeni Selma TUTKUN ACUR rehbeliğinde yürütülen "Mutlu Ol Başarılı Ol" eTwinning projesi ile de ilişkilendirilmiş olup ilave etkinlikler yapılmıştır.Program sonunda velilere de konu hakkında bilgi verilmiş ve öğrencilere katılım sertifikaları takdim edilmiştir.

28-04-2024

Yayın: 28.04.2024 - Güncelleme: 28.04.2024 21:11 - Görüntülenme: 28