KOCAELİ / GEBZE - Gebze 23 Nisan Bilim ve Sanat Merkezi

"Mutlu Ol Başarılı Ol" eTwinning Projemiz

"Mutlu Ol Başarılı Ol" eTwinning Projemiz Romanya ortaklığında kurulmuş olup Moldova ve Türkiyenin farkĺı illerinden öğretmenlerimizle birlikte yürütülmektedir.     Çocuklar, kişiliklerinin ve sosyo-duygusal yeterliliklerinin geliştiği kritik bir dönemde, okulda önemli bir zaman harcamaktadırlar.Okul çağındaki çocukların yaklaşık %20'sinin, başta kaygı ve depresyon olmak üzere ruhsal, zihinsel sağlık sorunları yaşadıklarını biliyoruz. Güncel yaşam problemlerinin farkına varan ve bu problemlere çözümler üreten öğrenciler akademik alanda da başarı sağlayacaklardır.Bu sebeple bu proje ile öğrencilerimizin öğrenip gelişebilecekleri,kendilerni güvende, özgüvenli ve değerli hissedecekleri eğitim ortamları hazırlamayı hedefliyoruz.İyi oluş farkındalık çalışmalarıyla okulda iyi oluş sağlanması amaçlanmaktadır.

Proje kurucuları: Selma Tutkun Acur/Turkiye

Cristina Mariana Raducanu/Romanya