KOCAELİ / GEBZE - Gebze 23 Nisan Bilim ve Sanat Merkezi

2022 BİLSEM ÖĞRENCİ SEÇİMİ BİREYSEL DEĞERLENDİRMEYE KALAN ÖĞRENCİ VELİLERİMİZİN DİKKATİNE...

Sevgili öğrenciler ve değerli velileri;

Gebze Bilsem için Genel Yetenek Alanında Bireysel Değerlendirmeye Girecekler:

Değerlendirmeler 13 Haziran - 12 Ağustos 2022 tarihleri arasında gerçekleşecek olup, okulunuzdan alacağınız giriş belgesi üzerinde bulunun randevu tarihinde ve saatinde Gebze Rehberlik ve Araştırma Merkezinde gerçekleşecektir.

Gebze Bilsem için Müzik Yetenek Alanında Bireysel Değerlendirmeye Girecekler:

Değerlendirmeler 13 - 22 Haziran 2022 tarihleri arasında gerçekleşecek olup, okulunuzdan alacağınız giriş belgesi üzerinde bulunun randevu tarihinde ve saatinde Gebze Bilim ve Sanat Merkezinde gerçekleşecektir.

Gebze Bilsem için Resim Yetenek Alanında Bireysel Değerlendirmeye Girecekler:

Değerlendirmeler 25 ve 26 Haziran 2022 tarihleri arasında gerçekleşecek olup, okulunuzdan alacağınız giriş belgesi üzerinde bulunun randevu tarihinde ve saatinde Gebze Emlakkonutları İlkokulunda gerçekleşecektir.

Not: Yukarıda belirtilen tarihler ve  sınav merkezleri, sadece Gebze Bilsem için değerlendirmeye girecekler için geçerlidir. Bireysel değerlendirmelere gelirken öğrencilerin yanlarında herhangi bir şey bulundurmalarına gerek yoktur.

Bireysel değerlendirmeyi geçen ve kayıt hakkı kazanan öğrenciler 19 Ağustos 2022 tarihinde ilan edilecektir.

Kayıtlar 29 Ağustos - 09 Eylül Tarihleri arasında kabul edilecektir.

Yayın: 06.06.2022 - Güncelleme: 06.06.2022 15:44 - Görüntülenme: 446